Politica de confidentialitate

Nota de Informare privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal pentru Site-ul https://www.panourisolare.ro

Actualizare: 26 iulie 2018

Conform cerintelor Directivei (UE) 2002/58/EC („Directiva E-Privacy”) si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dvs. ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR si a Directivei E-Privacy.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestor norme juridice, va rugam sa accesati urmatoarele link-uri:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=celex%3A32002L0058

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

UNICWEB MEDIA SRL (“UNICWEB”), avand sediul social in Str. Trestiana, nr. 13, Bl. 15, Sc. 2, Et. 6, ap. 68, Sector 4, Bucuresti, Cod de identificare fiscala 37633346, va informeaza despre prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in contextul anumitor operatiuni realizate de UNICWEB. Colectam si prelucram diferite categorii de date personale de la dumneavoastra in calitate de utilizator al website-ului https://www.panourisolare.ro (denumit in continuare „website-ul” sau “pagina de internet”), ceea ce, in conformitate cu legislatia Uniunii Europene privind protectia datelor personale, ne confera calitatea de operator de date.

Prezenta nota de informare descrie practicile noastre privind colectarea si utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra personale ca urmare a interactiunii cu website-ul nostru.

Site-ul https://www.panourisolare.ro este operat de societatea J40/7620/2017, persoana juridica romana, cod unic de inregistrare 37633346, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/7620/2017, cu sediul social in Str. Trestiana, nr. 13, Bl. 15, Sc. 2, Et. 6, ap. 68, Sector 4, Bucuresti.

Scopul si temeiul prelucrarii

UNICWEB prelucreaza, in temeiul consimtamantului dumneavoastra, datele cu caracter personal pentru:

  • informare directa cu privire la publicarea de noi materiale pe platforma de internet;
  • asigurarea unei comunicari efieciente cu utilizatorii site-ului;
  • monitorizarea si securitatea website-ului.

In toate cazurile, veti avea posibilitatea de a va dezabona de la primirea informarilor prin transmiterea unui email catre UNICWEB13@gmail.com  cu titlul „Nu utilizati datele mele” si numele dumneavoastra.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt preluate astfel:

  • Prin intermediul formularului de contact

Atunci cand ne trimiteti formularul direct de pe website-ul nostru vom avea acces la numele dumneavoastra si adresa de email.

Prin completarea datelor in formularul de contact, utilizatorul isi da acordul ca aceste date sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile mentionate mai sus.

  • Prin intermediul cookie-urilor

Lista de cookie-uri utilizate pe domeniul https://www.panourisolare.ro  

Denumire cookieCategorieDescriereValabilitate
_gatCookie-uri de analizaCookie folosit de Google Analytics pentru a analiza timpul de incarcare a site-uluiExpira la sfarsitul sesiunii
_gaCookie-uri de analizaCookie folosit de Google Analytics pentru a identifica vizitatorii unici2 ani
_gidCookie-uri de analizaCookie folosit de Google Analytics pentru a analiza activitatea vizitatorilor pe siteo zi
Cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

  • personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, accesarea preferintelor vechi prin accesarea butonului ‘’inainte’’ si “inapoi’’;
  • ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori;
  • permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.

Pentru mai multe informatii privind cookie-urile, va rugam sa accesati Politica de cookie-uri disponibila pe site-ul nostru.

Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra personale pot fi puse la dispozitie numai in masura in care sunt necesare si numai urmatoarelor categorii de terti:

  • societati care presteaza servicii de gazduire si mentenanta a site-ului, sunt activi in industria de servicii IT si isi desfasoara activitatea comerciala in Romania, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi utilizate in limitele obligatiilor pe care si le asuma fata de UNICWEB. O lista a acestora poate fi obtinuta la cerere;
  • alte entitati cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, auditorii, avocatii si alti consilieri profesionali externi, in cazul in care activitatea acestora necesita cunoasterea acestor date personale sau in cazul in care legea ne impune sa le divulgam;
  • persoane care pot demonstra ca detin autoritatea legala de a actiona in numele dumneavoastra.

Durata prelucrarii

Vom stoca datele dumneavoastra pana la data retragerii consimtamantului.

In cazul in care UNICWEB va stabili ca are un interes legitim sau o obligatie legala de a prelucra in continuare datele dumneavoastra cu caracter personal, veti fi informati in mod corespunzator in acest sens.

Ce se intampla cu datele dumneavoastra cu caracter personal dupa incetarea prelucrarii

Odata ce perioada de prelucrare expira, iar UNICWEB nu mai are motive legale sau legitime de a va prelucra datele cu caracter personal, datele vor fi sterse in conformitate cu procedurile interne, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

Securitatea prelucrarii datelor

Va informam prin acest document ca evaluam si actualizam constant masurile de securitate implementate pentru a asigura o prelucrare a datelor cu caracter personal in conditii de siguranta.

Drepturile persoanei vizate in ceea ce priveste prelucrarea datelor

In calitate de persoana vizata, aveti drepturi legale specifice legate de datele personale pe care le colectam de la dumneavoastra:

  • Dreptul de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrare;
  • Dreptul de avea acces la datele cu caracter personal prelucrate;
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;
  • Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal;
  • Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal;
  • Dreptul la portabilitatea datelor;
  • Dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor;
  • Dreptul de a depune plangere in fata Autoritatii de Protectie a Datelor (ANSPDCP);
  • Dreptul de a va adresa instantelor de judecata.

Datele de contact ale Autoritatii Nationale de Protectie a Datelor cu Caracter Personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefone: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

Email: anspdcp@dataprotection.ro  

Website: www.dataprotection.ro  

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebare in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne adresati o solicitare prin e-mail la adresa unicweb13@gmail.com  De asemenea puteti utiliza si formularul de contact disponibil pe https://www.panourisolare.ro.

Modificari cu privire la nota de informare

Ne rezervam dreptul de a ne modifica, atunci cand consideram oportun, practicile de protectie a datelor. Orice modificare a politicii noastre de protectie a datelor cu caracter personal va fi afisata pe aceasta pagina.