Scapa de penele de curent cu panourile fotovoltaice

0
189

Penele de curent sunt invevitabile de cele mai multe ori, in special cand ne-am mutat intr-o noua locatie si reteaua electrica nu este pusa la punct.

Sau in cazul in care va aflati pe un santier in lucru si sunteti nevoiti sa apelati la alte metode de a obtine curent pentru a va termina proiectele.

O solutie ce ar putea duce la sanse de reusite pana la 99,9%. Mai ales cand nimeni nu ne poate promite o solutie cu 100% de reusita in orice proiect.

Soluția instalata este momentan pentru iluminarea locatiei, utila pentru internet sau luminatul in curte.  Două panouri de 150W fiecare un invertor și două baterii mari ce pot acumula pana la două zile de energie. Un total de 300W la putere constantă și regulat ca sa nu intampinati probleme electronicele sensibile. Mai ales cand dorim sa nu avem suprize in timpul unui proiect important la care lucram.

Costurile unui astfel de proiect, asa cum este prezentat in video pot varia între 6000-7000 de lei. Cu tot cu montaj. Pretul proiectului poate fi extins in funcite de locatia ta, cerinte si bugetul alocat. Este o investie ce iti poate aduce numeroase beneficii pe termen lung.

Acest proiect te poate ajuta sa economisesti bani pe viitor si sa-ti asiguri anumite device-uri importante ca nu vor ramane fara curent cand este o pana.

In special cand avem alarme de securitate ce pot fi lasate fara curent in momentul cand cineva ne lasa fara curent. Panourile fotovoltaice ne pot asigura curentul necesar pentru ca acestea sa poata functia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here